Home
All Oracle Error Codes
Oracle DBA Forum

Frequent Oracle Errors

TNS:could not resolve the connect identifier specified
Backtrace message unwound by exceptions
invalid identifier
PL/SQL compilation error
internal error
missing expression
table or view does not exist
end-of-file on communication channel
TNS:listener unknown in connect descriptor
insufficient privileges
PL/SQL: numeric or value error string
TNS:protocol adapter error
ORACLE not available
target host or object does not exist
invalid number
unable to allocate string bytes of shared memory
resource busy and acquire with NOWAIT specified
error occurred at recursive SQL level string
ORACLE initialization or shutdown in progress
archiver error. Connect internal only, until freed
snapshot too old
unable to extend temp segment by string in tablespace
Credential retrieval failed
missing or invalid option
invalid username/password; logon denied
unable to create INITIAL extent for segment
out of process memory when trying to allocate string bytes
shared memory realm does not exist
cannot insert NULL
TNS:unable to connect to destination
remote database not found ora-02019
exception encountered: core dump
inconsistent datatypes
no data found
TNS:operation timed out
PL/SQL: could not find program
existing state of packages has been discarded
maximum number of processes exceeded
error signaled in parallel query server
ORACLE instance terminated. Disconnection forced
TNS:packet writer failure
see ORA-12699
missing right parenthesis
name is already used by an existing object
cannot identify/lock data file
invalid file operation
quoted string not properly terminated

Re: [suse-oracle] Strange error on log transport / data guard, SLES10

Alexei_Roudnev

2007-04-16

Replies:
I tested connection - works pretty well, FTP speed is 35MB/second in both
directions (then limited by the File System).

It can be UL4.4 problem (on receiving side), but it looks more likely as
Async IO problem in SLES10 - Oracle 10.2.0.3 uses
async io when sending logs in SYNC mode (I run MAx Availiability mode + Fast
Failover in the lab), and somethinh runs out of the limits.

Will retest on SLES9 <->SLES9 in a short time.

(To Arun - when running Data Guard between SLES10 and UL4.4, both with
Oracle 10.2.0.3 and x86_64,
when I run SLES10 as primary and put a heavy load on it, log transport fail.
I posted error messages some time ago, looks as it fail somewhere in Async
IO on the network. NO any error messages seen on UL4.4 side. When primary is
on UL4.4, everything works fine and
logs are transported in time /REDO APPLY is little slower so I have a delay
in redo apply - about 2 - 3 logs when I finish test pass, but connections do
not fail/).




----- Original Message -----
From: "Martin Klier" <martin.klier@(protected)>
To: <suse-oracle@(protected)>
Cc: "Alexei_Roudnev" <Alexei_Roudnev@(protected)>
Sent: Thursday, April 12, 2007 1:44 AM
Subject: Re: [suse-oracle] Strange error on log transport / data guard,
SLES10



--
To unsubscribe, email: suse-oracle-unsubscribe@(protected)
For additional commands, email: suse-oracle-help@(protected)
Please see http://www.suse.com/oracle/ before posting